Morčacie kúsky na šaláte z kučeravého kelu, rukoly a šalátovej uhorky

Morčacie kúsky na šaláte z kučeravého kelu, rukoly a šalátovej uhorky

Recipe by Mariana
Porcie

2

 
Čas prípravy

15

minutes
Čas varenia

25

minutes

Suroviny

  • 300 g Morčacie prsia

  • 200 g čerstvý kel kučeravý

  • 250 g čerstvá rukola

  • Olivový olej

  • Citrón

Postup prípravy receptu

  • Morčacie prsia si nakrájame na tenké plátky, jemne osolíme.
  • Kučeravý kel a rukolu vysypeme zo sáčkov a premiešame v šalátovej mise.
  • Zmiešame olivový olej a citrón v pomere 2:1.
  • Morčacie prsia vložíme na papier na pečenie a do rúry, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme na 180. stupňov asi 20 min.
  • Po zmiešaní šalátu navrch naukladáme upečené morčacie pásiky a nakrájame šalátovú uhorku na kolieska.
  • Podávame, dobrú chuť.

Comments are closed.