Morčacie na zeleninovom šalátiku

Morčacie na zeleninovom šalátiku

Recipe by jarinokovac
Porcií

4

Príprava

20

minutes
Varenie

40

minutes

Suroviny

  • 500 g Morčacie mäso

  • 5 PL Olivový olej /na marinádu/

  • Morská soľ, korenie bylinkové, roztlačený cesnak na potretie, sladká

  • mletá paprika

Postup prípravy receptu

  • Kuracie prsia vyklepeme na tenšie plátky. Ak sú kúsky
    hrubšie, pokrájame ich na menšie kúsky
  • Osolíme, okoreníme potrieme roztlačeným cesnakom
    a potrieme olivovým olejom a v tejto marináde necháme mäsko
    odležať / cca 4 až 5 hod./
  • Pripravíme listovú zeleninu, – ľadový šalát, rukola, prípadne
    čínska kapusta, reďkovka červená
  • Ogrilujeme mäsko na kuchynskom grile a poukladáme na
    pripravenú pokrájanú zeleninu
  • Dobrú chuť

Comments are closed.